Forces Makina Hakkında

Forces Makina Hakkında

Forces Makina Hakkında bilgi almak için hemen müşteri temsilcileri ile iletişime geçiniz. Metropol bir şehirde yaşıyorsanız en çok dert edindiğiniz konu kesinlikle trafiktir. Hızlı kentleşmenin ve nüfusun artması ile birlikte her geçen gün araç sayılarında da hızlı bir şekilde artış olmaktadır. Bu sebeple otopark sorunları da artmaya başlamıştır. Birçok farklı marka ve modellerdeki araçlar için yeterli miktarda otopark alanı bulmak oldukça zordur.

Metropol Bir Şehirde Asansörler

Günümüzde bu otopark sorunlarını çözebilmek adına araç asansörleri tercih edilmektedir. Genellikle binalarda yeterli alanın olmaması araç sahiplerinin en fazla şikayetçi oldukları hususlardan biridir. Ve otopark ihtiyacına dair bir çözüm bulunmasını istedikleri konuların en başında bulunmaktadır. Hem yerden tasarruf etmek hem de kısıtlı alanları daha verimli kullanabilmek için binaların en üst katına yada bodrum katına araç asansörleri yapılabilmektedir

Günümüzde araç asansörünün yaygınlaşması ciddi oranda artmaktadır. Forces Makina Araç Asansörü Firması ile birlikte otopark sorununuza karşı etkili çözümlere ulaşabilirsiniz. Araç asansörleri yük asansörlerinde olduğu gibi fazla ağırlığa sahip olan araçları rahat bir şekilde üst yada alt kata taşımaktadır. Forces Yük Asansörü Firması 2000 kg’dan başlayan kapasiteleri ile araç asansörleri sayesinde insanların hayatları kolaylaştırmaktadır.

Araç asansörlerinin kapıları otomatik  yada yarı otomatik olarak tasarlanmaktadır. Kapalı kabin olarak tasarlanan araç asansörlerinde kapının olması bir zorunluluk değildir.

Forces Makina Hakkında

Yük asansörleri yük taşımak amacıyla üretilmiştir. Bu asansörlerin insan asansörlerine göre konforu ve hızı farklılık göstermektedir. Çoğunlukla fabrika, hastane, alışveriş merkezi, depo ya da otoparklarda kullanılmak üzere üretilmektedir. Aynı zamanda yük asansörleri ağır ortam şartlarında başarıyla çalışmaktadır. Yük asansörleri 500 kg’dan 10.000 kg’a kadar müşterinin isteğine göre faklı kapasitelerde üretilmektedir.

Hidrolik yük asansörleri ise seyir mesafesinin az olduğu orta yükseklikteki binalarda tercih edilmektedir. Bu sayede hidrolik yük asansörleri ile konforlu bir seyir yaşanmaktadır. Aynı zamanda işletme maliyeti açısından da oldukça tasarruf sağlamaktadır. Bununla birlikte kapı tipleri ihtiyaçlara göre özel olarak üretilebilmektedir. Temiz açıklığı ve yüksekliği sağlayacak şekilde yarı otomatik yada tam otomatik olarak kullanılabilmektedir.

Yük asansörü ya da araç asansörü için hemen Forces Asansör ile irtibata geçiniz.

  •  Adres: Aydınlı Mah. Yankı No:13 Aydınlı Tuzla / İSTANBUL
  •  Tel: 08502411025
  •  Gsm: 0532 785 44 65
  •  Faks: 0216 394 40 99
  •  E-Mail: info@forcesmakina.com
  • https://forcesmakina.com/